Organizator

G.B.P Dental

O revoluție în domeniul conferințelor stomatologice.
Organizația s-a născut din nevoia de a avea un congres convingător la Timișoara, care să poată actualiza numeroșii medici stomatologi din vestul României.

Parteneri

SABETTIMED

Sabettimed este unic reprezentant în România al prestigioasei companii italiene Sweden & Martina. Sweden & Martina există din 1972, iar în prezent este unul dintre liderii internaționali în proiectarea, producția și distribuția de produse pentru sectorul dentar, în special implantologie.

Sponsori

NEMO DENTAL

Nemo Dental este o firmă tânără care şi-a propus să se dezvolte prin oferirea unui plus de profesionalism în domeniul instrumentelor dentare pentru cabinetele stomatologice. Principiile care determină activitatea sunt orientate spre o cât mai bună colaborare cu clienţii noștri, pornind de la urmărirea calităţii produselor noastre şi a eficienţei în găsirea unor soluţii personalizate până la facilitarea practicii medicale prin aducerea pe piaţă a unor servicii conexe, oferind inovație şi dinamism.

 

DEPPELER

Încă din 1934, Arnold Deppeler Senior, designerul omonim al fabricației, și-a făcut primele instrumente în garajul său din Rolle. În curând, au fost cunoscuți în toată țara ca referință de calitate.

De la crearea sa, compania, preluată în 2007 de Diane Bonny, care „a crescut” practic în fabrică, a continuat să crească. În 2008, industria s-a mutat în spații noi, caracterizate prin condiții optime de muncă și un mare respect pentru mediu. Foarte puține industrii se pot lăuda că au atelierul lor etichetat Minergie, noi, da.

 

Qi

 Grupul de publicații Quintessence International oferă cele mai recente informații științifice și clinice în formate concepute pentru a răspunde diferitelor nevoi ale comunității dentare: cărți, jurnale, DVD-uri, CD-uri și simpozioane. Practicanții dentari, cercetătorii și studenții au ajuns să se bazeze pe Quintessence pentru articole în timp util, pentru cărți clar scrise și ilustrate, precum și pentru simpozioane de experți recunoscuți la nivel mondial. După cum se așteaptă dentiștii de pretutindeni, numele Quintessence reprezintă un angajament față de calitate, care este de neegalat în lumea publicațiilor dentare. Fondată în 1949 la Berlin, Germania, compania a publicat inițial numai reviste și cărți în domeniul stomatologiei în limba germană.

Primul jurnal în limba engleză, Quintessence International, a fost lansat în 1969 cu puțin timp înainte de deschiderea biroului american de la Chicago în 1973. Dr. h.c. Walter Haase a condus compania în primii ani de dezvoltare și fiul său, Dr med dent h.c. Horst-Wolfgang Haase, a preluat afacerea de familie în 1969. Astăzi, compania are edituri în 14 țări și parteneri de licențiere în alte 7 țări.

SITEA

În cei 20 de ani de activitate pe piața produselor stomatologice din România, Sitea oferă showroom pentru echipamente și materiale stomatologice, săli de curs, personal calificat, servicii integrate pentru achiziționarea și exploatarea echipamentelor de radiologie dentară, aparatură specifică pentru reparații, măsurători în aceleași condiții tehnico-calitative ca în sediile producătorilor, tehnicieni de service școlarizați de producătorii de echipamente și service premium pentru: W&H, Anthos, Castellini, MyRay, Cattani, Mectron, Gnatus.

 

ZIMMER BIOMET

Echipa noastră globală proiectează, produce și comercializează soluții eficiente, inovatoare, care sprijină chirurgii ortopedici și clinicienii în atenuarea durerii și îmbunătățirea calității vieții pentru oamenii din întreaga lume. Tehnologiile noastre musculo-scheletice și o gamă largă de produse și servicii conexe ne fac parteneri pentru furnizorii de servicii medicale din mai mult de 100 de țări.

 

EMS Dental

EMS este principalul producător de dispozitive medicale de precizie pentru profilaxia dentară, ortopedie și urologie. EMS este lider în profilaxia și prevenirea dentară.

Misiunea EMS este aceea de a avea pacienți fericiți și sănătoși, clinicieni de succes și parteneri pasionați. Oferă rezultate inovatoare, clinic dovedite și un tratamet minim invaziv. EMS s-a angajat în promovarea cunoștințelor și abilităților descoperite, prin instruirea și educarea profesioniștilor din domeniul sănătății, a partenerilor și a angajaților.

Terapia Ghidată a Biofilmului Bacterian: EMS a schimbat regulile jocului, fiind inventatorii protocolului GBT, iar impreună cu produsul lor, Airflow®Prophylaxis Master, instrumentul PS de înaltă precizie și al pulberii inovatoare PLUS, se pot oferi tratamente de cea mai inaltă calitate.

 

MIS Implants

Aceasta este povestea a doi frați care au visat să ducă afacerea familiei de fabricație de implanturi acolo unde este acum: unul dintre liderii mondiali în domeniul stomatologiei.

Viziunea MIS, de a fi alegerea preferată a medicilor stomatologi din întreaga lume prin simplificarea lumii, a ghidat compania pe drum. Condusă de o pasiune pentru simplitate, MIS Implants Technologies Ltd. a evoluat în centrul de excelență al inovației în prezent.

 

BLANCONE IDS

BlancOne® este rezultatul final al experienței IDS, o companie de familie care de 3 generații lucrează în sectorul stomatologic pentru a îmbunătăți practica dentară și sănătatea cavității orale.

 

Dexellence

Apreciem si sprijinim medicii dentisti dornici sa exceleze in ceea ce fac.
Oferim acces medicilor dentisti la cele mai noi si avansate echipamente si tehnologii disponibile, fie ca este vorba despre unituri dentare luxoase si performante, aparatura de radiologie digitala de top sau mijloace optice de calitate extraordinara, produse de brand-uri de top in domeniul medicine dentare: PLANMECA, Carl Zeiss, Diplomat Dental, UKloupes, Ekom si multi altii.

 

Lant Dental

 Lant Dental este o companie care susține performanța în medicina dentară din România. Compania a luat ființă ca urmare a dorinței de a facilita accesul medicilor stomatologi la o gamă diversificată de produse de calitate ale unor branduri renumite în domeniul medicinei dentare. Produsele distribuite trec printr-un filtru riguros de selecție, astfel încât să satisfacă cele mai complexe dorințe legate de calitate, eficiență, rapiditate, disponibilitate etc.

Ivoclar Vivadent

Ivoclar Vivadent este una dintre cele mai importante și inovatoare companii stomatologice din lume, oferind o gamă cuprinzătoare de produse și sisteme pentru stomatologi și tehnicieni dentari.

Oferim produse și sisteme inovatoare care oferă stomatologilor și tehnicienilor dentari noi oportunități în stomatologie – pentru rezultate chiar mai estetice și eficiente și o mai bună îngrijire dentară pentru pacienți.

YTS Dental

YTS Dental este unul dintre principalii importatori și distribuitori de produse stomatologice din România, produse cu precădere pentru implantologia și chirurgia dentară. Distribuitori ai sistemului PALTOP de impanturi dentare, YTS Dental este partenerul de încredere al specialiștilor din domeniul stomatologic încă din 2006. Începând cu distribuirea sistemului PALTOP, YTS Dental și-a îmbogățit pe parcurs portofoliul cu produse de la furnizori internationali de top, precum: Henry Schein, Curasan, Riemser, Resorba, Angelus etc.

3M

Reducem greutatea liniilor de electricitate, astfel incat acestea sa poata transporta mai multa putere electrica catre mai multi oameni. Ajutam producatorii sa consume mai putin, in timp ce produc mai mult. Automatizam datele medicale, astfel incat informatiile potrivite sa ajunga la oamenii potriviti. La nivel global, 3M ajuta companiile si oamenii sa obtina succes in fiecare zi. Si totul in timp ce contribuie la adevarata dezvoltare globala sustenabila, prin solutiile de protectie a mediului, responsabilitatea corporativa si sociala, alaturi de progresul economic. Noi aplicam stiinta pentru a crea un impact real in viata fiecarei persoane din lume.

ICX

Sistemul ICX Premium este în top 4 al celor mai utilizate sisteme de implanturi din Germania, având peste 15.000 de clienți mulțumiți doar în Germania și încă 20.000 de clienți în toată lumea.

Implanturile ICX-Premium® sunt destinate utilizării în maxilar și / sau mandibulă pentru a oferi suport pentru proteze dentare fixe sau detașabile pentru încărcare imediată sau pentru încărcare după o perioadă convențională de vindecare. Acestea sunt destinate încărcării imediate atunci când se obține o bună stabilitate primară și cu încărcare ocluzală adecvată, pentru a restabili funcția masticatorie.

Tokuyama Dental

 Tokuyama Dental draws on nearly a century of accomplishments and knowledge to gain a competitive advantage in today’s dentistry. Operating on a global scale, our mission is to listen to your needs, incorporate your voice into the development of innovative products, and ensure our products meet the highest standards of quality.Tokuyama Dental is not looking to invent, we are looking to innovate.

Terra Dent

Terra Dent si Dental Supply Int 2000, sunt un grup de firme dedicate importului şi distribuţiei de produse stomatologice şi echipament dentar.
Am devenit cunoscuţi datorită produselor inovatoare şi de înaltă calitate pe care le comercializăm, fiind printre primele firme de profil de pe piaţă.
Romsigmed Exim, sucursala noastra din Cluj-Napoca, devine incepand cu Iunie 2010 – Terra Dent Cluj.

AB Dental

Reprezentantă a firmei producătoare AB Dental Devices LTD Israel, se aliniază alături de echipa AB din întreaga lume pe aceleași coordonate de tehnologie performantă și înaltă calitate. Reputația sistemului, dezvoltată pe bazele solide ale cercetării clinice, materialelor cele mai performante și preciziei micronice este certificată prin cele mai prestigioase atestate de calitate: ISO, CE, FDA, Health Canada și Russian Federation.

Denta Deals

Firma Expert Tech Solutions a fost înființată în anul 2010.
Echipa Biolase România, prin Expert Tech Solutions, distribuitor Biolase de peste 10 ani.
Cu o experiență în spate pentru  distribuirea produselor Parker & Porter (SUA), Anthogyr (Franța), Nictone (Mexic), Laschal (SUA), Heka Dental (Danemarca) și Juva Plus (Elveția), Denta-Deals.ro își propune să păstreze aceeași calitate cu care v-a obișnuit și până acum, oferind produse stomatologice atent selecționate, create și folosite de profesioniști.
Calitatea a fost întotdeauna principalul nostru criteriu, iar acum vă oferim calitatea cu care v-am obișnuit la un preț accesibil.

GURSK MEDICA

Fondată în 2009 cu capital integral românesc, Gursk Medica este unic importator și distribuitor al produselor Dentium în Romania și Republica Moldova. Mai mult, compania deține un portofoliu extins de produse și branduri pentru cabinetele stomatologice și cele de tehnică dentară: instrumentar, radiologie și imagistică, materiale și biomateriale, echipamente laser și CAD/CAM, consumabile, unit-uri dentare și accesorii, inclusiv mobilier stomatologic, de la branduri recunoscute printre profesioniști – Miglionico, Fotona, Acteon, Purgo, Resorba, Medit, LiteMedics, Kulzer, Osung, MK-Dent, A-PRF, Saeyang, Cattani, Veradenta, Dental-Art, Rossicaws. (www.gurskmedica.ro)
Gursk Medica este continuu alături de medicii dentiști împreună cu o echipa de profesioniști, extinsă la nivel național, ce oferă suport complet pre- și post- achiziție, inclusiv service dedicat.

Carestream Dental

Studiare a Timișoara

GBP Dental by Casa Denti